Team

patricia everaert
Accounting eduction can make a difference

Patricia
Everaert

Patricia Everaert is Master of Science en doctor in Business Economics (Universiteit Gent) en volgde de speciale licentie in Accountancy (master na master) aan de Vlerick Business School.
Meer over dit teamlid
evelien opdecam
Together everyone achieves more

Evelien
Opdecam

Evelien Opdecam is master in de pedagogische wetenschappen en behaalde een doctoraat in de toegepaste economische wetenschappen (Universiteit Gent). Ze is een expert in zowel pedagogie als in boekhouden en kan zo de combinatie tussen beide vakgebieden nieuw leven inblazen. 
Meer over dit teamlid
elke minnaert
Passionate about teaching

Elke
Minnaert

Elke Minnaert is Master of Science in Business Economics - afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent) en behaalde de lerarenopleiding met schitterende resultaten. Ze is onderwijsbegeleider en geeft op een gepassioneerde manier oefeningenlessen voor de vakken Accounting.
Meer over dit teamlid
Foto Machteld
As you teach, you learn

Machteld
Hebbrecht

Machteld Hebbrecht is afgestudeerd als Master of Science in Business Engineering - afstudeerrichting Operations Management aan de Universiteit Gent. Ze werkte als junior auditor voordat ze de stap maakte naar de academische boekhoudwereld.
Meer over dit teamlid
Laura Claeys
When one teaches, two learn

Laura
Claeys

Laura Claeys is Master of Science in Business Economics - afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent) en volgde de specifieke lerarenopleiding aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde (Universiteit Gent).
Meer over dit teamlid
Eva Blondeel
Research is creating new knowledge

Eva
Blondeel

Eva Blondeel is Master of Science in Business Economics – afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent). Voordat ze de overgang maakte naar de academische wereld, werkte ze als Junior Auditor bij Deloitte.
Meer over dit teamlid
Stefanie De Bruyckere
Accounting is the language of business (W. Buffett)

Stefanie
De Bruyckere

Stefanie De Bruyckere is afgestudeerd met grote onderscheiding als Master Handelswetenschappen, afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit en behaalde het diploma van de specifieke lerarenopleiding (Universiteit Gent). Zij zet haar didactische kwaliteiten in als lector aan HOGENT.
Meer over dit teamlid